Panya og Ooy hjelper deg med Visumsøknaden din.

Med over 6 års erfaring og over 3000 visum saker totalt som vi har hjulpet våre kunder med, så er VIP Reiser etterhvert blitt ledende på markedet når det gjelder hjelp til visumsøknader for Thai som ønsker å besøke Schengen eller søke oppholdstillatelse der. Tilbudene gjelder alle typer visum. Vi kan også lage de aller fleste visum på forespørsel.

Vi snakker thai, tysk, engelsk og selvfølgelig norsk.

Med over 6 års erfaring og over 3000 visum saker totalt som vi har hjulpet våre kunder med, så er VIP Reiser etterhvert blitt ledende på markedet når det gjelder hjelp til visumsøknader for for Thai som ønsker å besøke Norge eller søke oppholdstillatelse der. Tilbudene gjelder alle typer visum, og vi viser under her vår pakke for turistvisum 90 dagers opphold i Norge. Ønskes andre typer visum, så kan dere klikke på linkene under

Vi minner derimot om at vi er et service kontor som hjelper søkeren med å skaffe alle de nødvendige papirene, veileder om hvordan disse skal fylles ut og hjelper til med oversettelser, verifiseringer og alt som skal gjøres i forkant av innlevering av papirer. VIP Reiser er ikke et visumbyrå som garanterer visum av noe slag, selv om vi kan rådgi dere til å ikke søke et visum som ikke kan oppnås slik at dere sparer disse pengene. Vi kan sørge for at alt blir gjort på rett måte, rådgi og hjelpe til, samt gjøre den fysiske jobben med innsenndelsen av søknaden og booke tidspunkt for innlevering av papirer. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på hva som trengs, slik at søkeren og den eventuelle sponsoren for søkeren slipper å tenke på dette.

Klikk på linken som passer for det visum dere ønsker å søke, så ser dere tilbud og priser. Hvis dere er usikker på hvilket visum som passer, så sender dere oss en forespørsel. ØNSKER DU Å KONTAKTE OSS FØR DU KJØPER EN AV PAKKENE, SÅ FYLL UT SKJEMAET VED Å KLIKKE HER!

Vi hjelper til uansett hvor søkeren befinner seg. Befinner søkeren seg utenfor Pattaya / Jomtien området? Ingen problem. Vi kan hjelpe likevel! BARE KLIKK HER!

ØNSKER DU Å KONTAKTE OSS FØR DU KJØPER EN AV PAKKENE, SÅ FYLL UT SKJEMAET VED Å KLIKKE HER!

NB: Det må betales et kontant innleveringsgebyr til innleveringskontoret ved innlevering av papirer som ikke er inkludert i vårt tilbud. Dette er for tiden på 800 THB. Ønsker man passet sitt tilsendt i posten etter endt behandling, så må man i tillegg betale for porto.

เราเป็นผู้เชี่ยวชาญในเรื่องการยื่นขอวีซ่าให้กับคนไทยเพื่อเดินทางไปยังต่างประเทศโดยเฉพาะประเทศนอร์เวย์และในกลุ่มประเทศเชงเก้น โดยเราสามารถสื่อสารได้ทั้งภาษานอร์เวย์, สวีเดน อังกฤษและไทย.

เราสามารถช่วยคุณได้ทุกประเภทของวีซ่าไม่ว่าจะเป็นวีซ่าเชงเก้น และประเทศอื่นๆ. บริการของเราเริ่มตั้งแต่การเตรียมเอกสารจนถึงการนัดสัมภาษณ์. เราสามารถให้ข้อมูลคุณผ่านทั้งทางโทรศัพท์,อีเมล์หรือพบเราได้ที่สำนักงาน โดยพนักงานของเราพูดได้ทั้งภาษานอร์เวย์, สวีเดน, อังกฤษ รวมไปถึงภาษาไทย. และที่สำคัญเราไม่มีค่าธรรมเนียมที่แอบแฝง….โดยเรามีลูกค้าที่ยืนยันความพึงพอใจในการบริการของเรา