VIP Service Senter hjelper deg med alle oversettelser av papirer.

Vi kan ta på oss alle slags oversettelser og verifiseringer av papirer for dere. Hvis oversettelsene krever en verifikasjon fra Thailandske myndigheter, så besørger vi også dette. Vi tar oversettelser fra Norsk, Engelsk og Tysk til Thai, men også fra Thai til Norsk, Engelsk eller Tysk .

Oversettelser for giftemål i Thailand har en pakkeløsnig der vi ordner alt for dere helt frem til giftemålet er registrert i Norge. Du finner mer info om denne pakken HER!
Oversettelser for visumsøknader til Norge kan også besørges. Alle disse oversettelsene må verifiseres hos det Thailandske Utenriks Departement. Vi oversetter og sender inn alle dokumenter for deg og alt er ferdig på under en uke. Ta kontakt med oss for priser på dette. Prisene varierer for antall sider og hvor mye tekst som følger sidene.

Trenger du oversettelse fra Norsk, Tysk eller Engelsk til Thai?

Vi oversetter direkte til Thai. De fleste andre byråer må først oversette fra opprinnelsesspråk til Engelsk og deretter til Thai og dette vil da bli mye dyrere. Unngå fordyrende mellomledd og la oss besørge dette for deg.
Du kan sende inn dine dokumenter til oss både som scannede filer, eller pr post om du ikke har anledning til å møte på vårt kontor. Du vil alltid motta et pristilbud og du må godkjenne denne før vi starter med selve jobben.

– Skal det oversettes til fil, eller på papir?
– Skal det oversettes fra fil eller papir?
– Skal det ha en verifisert «rett kopi» stemplet oversettelse, eller verifiseres av myndigheter, eller skal det kun være en oversettelse du selv skal lese?