BETALING TIL VIP REISER!

Vårt kontor har mulighet til å ta betaling med visa eller kredittkort i tillegg til kontant betaling og bankoverføring. Du kan betale fakturaer fra oss med ditt visa eller kredittkort ved å trykke på knappen under. Paypal blir registrert som betalt med en gang. Du kan også betale med Western Union som hasteoverføring. Se mere om dette nede på siden.

 
PAYPAL: Ved bruk av paypal så trykker du på paypalknappen under, og du vil da automatisk bli tatt videre til en sikker side hos paypal hvor du kan betale. Du kan betale med visa, mastercard, discovery og american express. Du må selv skrive inn det beløpet du skal betale. Paypal er en kortbetalings tjeneste, og koster 5% ekstra i forhold til fakturabeløpet. Dette vil vises som TAX når dere har slått inn fakturabeløpet.
Ved fullført betaling vil både du og vipreiser motta kvittering på e-post fra paypal for utført betaling.
Skulle du ha videre spørsmål angående paypal, anbefaler vi paypals egne sider, hvor du kan lese mere om dem.

WESTERN UNION: Ved bruk av Western Union ved hasteoverføringer, så kan man kun sende inntil 4000 norske kroner via internett. Skal man derimot sende mere, så må man opsøke en filial. Western Union kan overføres og mottas på en time, men vi må fysisk hente pengene i banken utenfor kontoret. Ved bruk av Western Union, så må dette avtales på forhånd. Vi tar 1000 baht i gebyr for Western Union tjenesten.

NETTBANK/BANKFILIAL: Ønsker du derimot ikke å betale med visa eller kredittkort, kan du betale fakturaen med utenlandsoverføring til vår Thailandske konto. Ved bruk av nettbank når dere får beskjed om å slå inn IBAN nummer, så hopper dere bare over dette, og legger inn SWIFT kode i steden. Overføring går dermed på vanlig måte. Grunnen til dette er at bankene i Thailand IKKE opererer med IBAN nummer, men kun kontonummer og Swift kode. Husk også at avsender må betale avgiftene ved overføring, ellers blir ikke overføringsbeløpet det samme som fakturabeløpet! I tillegg tar Thailandske banker et ekstra gebyr til mottaker på ca 600 baht. Dette må også legges til ved overføring, hvis dette ikke allerede står på fakturaen fra VIP- Reiser.

Dere bruker da følgende betalingsinformasjon:

Kontonavn: VIP Tour & Service Centre Co.,Ltd

Konto nummer: 550-0-63919-9

Bank: BANGKOK BANK

Adresse: Phra Tamnak Road Branch,115/17-18 M.10 Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150 Thailand

Swift: BKKBTHBK

Ved betaling med kort på vårt kontor tar vi et gebyr på 3%, da dette er noe vi må betale til banken ved belastning av kort. Betales det kontant, påbeløpes ingen gebyr.

VIP- Reiser kan dessverre ikke bekrefte plasser før betaling er inne på Thailandsk konto. Vanlig overføring fra utland tar som regel 3-5 virkedager. Overføring via PayPal går umiddelbart, hasteoverføring via Bank går på 24 timer, og Western Union tar kun en times tid.

VIP- Reiser tar ikke ansvar for forsinkede overføringer som gjør at tidsfrist utgår.

Problemer med betalingen? Kontakt kundeservice på chatten nederst til høyre på siden vår.