BETALING TIL VIP REISER!

Vårt kontor har mulighet til å ta betaling med visa eller kredittkort i tillegg til kontant betaling og bankoverføring. Du kan betale fakturaer fra oss med ditt visa eller kredittkort ved å trykke på knappen under. Paypal blir registrert som betalt med en gang. Du kan også betale med Western Union som hasteoverføring. Se mere om dette nede på siden.

 NETTBANK/BANKFILIAL: Ønsker du derimot ikke å betale med visa eller kredittkort, kan du betale fakturaen med utenlandsoverføring til vår Thailandske konto. Ved bruk av nettbank når dere får beskjed om å slå inn IBAN nummer, så hopper dere bare over dette, og legger inn SWIFT kode i steden. Overføring går dermed på vanlig måte. Grunnen til dette er at bankene i Thailand IKKE opererer med IBAN nummer, men kun kontonummer og Swift kode. Husk også at avsender må betale avgiftene ved overføring, ellers blir ikke overføringsbeløpet det samme som fakturabeløpet! I tillegg tar Thailandske banker et ekstra gebyr til mottaker på ca 600 baht. Dette må også legges til ved overføring, hvis dette ikke allerede står på fakturaen fra VIP- Reiser.

Dere bruker da følgende betalingsinformasjon:

Kontonavn: VIP Tour & Service Centre Co.,Ltd

Konto nummer: 550-0-63919-9

Bank: BANGKOK BANK

Adresse: Phra Tamnak Road Branch,115/17-18 M.10 Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150 Thailand

Swift: BKKBTHBK

Ved betaling med kort på vårt kontor tar vi et gebyr på 3%, da dette er noe vi må betale til banken ved belastning av kort. Betales det kontant, påbeløpes ingen gebyr.

VIP- Reiser kan dessverre ikke bekrefte plasser før betaling er inne på Thailandsk konto. Vanlig overføring fra utland tar som regel 3-5 virkedager. Overføring via PayPal går umiddelbart, hasteoverføring via Bank går på 24 timer, og Western Union tar kun en times tid.

VIP- Reiser tar ikke ansvar for forsinkede overføringer som gjør at tidsfrist utgår.

Problemer med betalingen? Kontakt kundeservice på chatten nederst til høyre på siden vår.