VIP Service Senter har egen ansatt lisensiert advokat, og er dermed også et fullverdig advokat kontor som kan hjelpe dere med alle typer lov og retts-tjenester i Thailand.

Vår advokat, Mr. Nares Khamsuk har lang og bred erfaring i de fleste og mest benyttede retts-tjenester i Thailand og har lang fartstid i faget. Han er vant til å opptre i retten og han har studert allmenn lov, eiendomsrett, familierett og kriminal saker. Han er utlært på alt innen business og arbeidsrett og vil om kun kort tid også få Notaries Publicus status.

Han snakker godt engelsk, og skriver engelsk enda bedre enn han snakker, men i tillegg så kan vårt kontor være behjelpelig med kommunikasjon mellom kunde og advokat på Norsk, slik at vi utelater misforståelser og eventuelle språk-barrièrer som kan oppstå når det er litt teknisk engelsk som skal til.

Vår advokat er å treffe på vårt kontor i våre åpningstider, og kan også kontaktes på epost direkte: lawyer@vipreiser.no – Ønsker du å stille oss spørsmål på Norsk, eller er ute etter tilbud på de forskjellige tjenestene som tilbys så sender du en e-post til post@vipreiser.no – Ring gjerne også på telefon 081 687 0340 for timeavtale.

Vi lover konkurransedyktige priser, samt garantert ærlig, redelig og service minded behandling av alle saker.

Her er noen av våre tjenester. Klikk på linkene for informasjon:

NOTARIES PUBLIC

NOTARIES PUBLICUS SAKER.

Her er hvilke tjenester som inngår under Notaries Public:
1. Attestasjon av underskrifter som er gjort tidligere
2. Verifisering av rett kopi
3. Verifisering av foto
4. Verifisering av ED og bekreftelser
5. Attestasjon av testmaenter
6. Attestasjon av adresse
7. Bekreftelse på fødselsdag og dato
8. Verifisere oversettelser
m.m

FORRETNINGS SAKER

OPPRETTE THAILANDSK SELSKAP.

Opprette Thailandsk selskap.

Det kan være mange grunner til at man skal opprette et Thailandsk selskap. Man skal kanskje starte en virksomhet eller bedrift i Thailand, der man ønsker en arbeidstillatelse for å arbeide her, man skal kanskje investere i et selskap som gjør at man trenger et investeringsselskap ved siden av, man trenger muligens et holding selskap, man ønsker å drive med import eller eksport, eller man ønsker kanskje å kjøpe en bolig der man oppfører denne boligen i selskapet. Det er viktig at selskapet inneholder de rette kriterier og at man velger rett navn i forhold til virke. I tillegg, så er det viktig at alle selskap opprettholder likviditeten ved å betale inn skatter og avgifter i rett tid og sørger for at årsregnskap blir levert.

Vi kan i tillegg til å sørge for opprettelse av selskap for deg, også ta vare på selskapet og følge opp alle betalingsfrister slik at du har full oversikt over hvor ditt selskap står til enhver tid og ikke får noen overraskende regninger som må betales.

Ta kontakt med oss, så får du pris på alt du trenger.

VIKTIG: Vi gjør oppmerksomme på at at andre advokat kontor eller regnskaps kontorer som tar vare på slike selskap, vanligvis ikke opplyser om når skatter og avgifter skal betales. Det er i de aller fleste tilfeller kundens eller selskapets eier som må følge opp dette og selv gi beskjed om når advokat eller regnskapskontor skal betale inn skatter, avgifter og sende inn årsregnskap. Vi hos VIP Service Senter følger dette opp for deg hvert år, sender deg faktura på beløpene som skal betales inn til myndigheter etc og fremlegger kvitteringer på at alt er betalt til enhver tid. Og dette til samme pris som alle andre, enda denne tjenesten ikke er inkludert der.

IVARETA DITT THAILANDSKE SELSKAP OG GRUNDIG OPPFØLGING I FORHOLD TIL AVGIFTER OG ÅRLIG BESKATNING.

Det er synd å måtte si det, men de fleste Thailandske advokatkontor som tar vare på Thailandske selskap gjør ikke en grundig og god jobb med dette. Når man eier et Thailandsk selskap må det sørges for innbetaling av skatter, avgifter, eventuell moms og årsregnskap, og dette må det da opplyses til kunde og eier av selskapet om slik at dette kan bli betalt i tide. Myndigheter sender ikke ut noen regninger eller beskjeder om dette, da dette er eiernes og Managing Director i selskapet sitt ansvar å følge opp. Blir ikke dette betalt i tide, så kan det komme skyhøye gebyrer og man kan bli rettslig forfulgt om man ikke sørger for at dette er i orden. I verste fall kan man miste selskapet, og det er ikke særlig gunstig hvis man har en eiendom eller noe annet registrert på dette.

Vi har derfor opprettet en egen tjeneste der vi tar vare på ditt selskap 100%. Vi sørger for å melde fra til deg når årlige utgifter skal betales, sørger deretter for at disse blir betalt til myndighetene i tide, og sender deretter ut scannede kvitteringer på alle innbetalinger og årsregnskap til deg. Vi tar faste priser for dette for «sovende selskap» ut i fra aksjekapital i selskapet og vi kan gi pris på selskap som er i drift. Ta kontakt med oss i dag for info om hvordan du kan flytte ditt selskap over til oss!

ARBEIDSTILLATELSER OG ARBEIDS VISUM.

Ønsker du å starte et selskap og jobbe i Thailand? Vi kan hjelpe deg gjennom jungelen av papirer, lover og regler som må til for å opprette arbeidstillatelse og deretter årsvisum for arbeid i Thailand. Ta kontakt med oss for råd og priser på tjenestene.

ARBEIDSTILLATELSER OG ARBEIDS VISUM.

Ønsker du å starte et selskap og jobbe i Thailand? Vi kan hjelpe deg gjennom jungelen av papirer, lover og regler som må til for å opprette arbeidstillatelse og deretter årsvisum for arbeid i Thailand. Ta kontakt med oss for råd og priser på tjenestene.

UTFORMING AV LEGALISERTE KONTRAKTER AV ALLE SLAG

I Thailand er det egne regler for hva som er rettslig holdbarr når det gjelder kontrakter og avtaler. Vi kan hjelpe til med og utforme rettslig godkjente kontrakter av alle slag. Både for kjøp, salg og leie av alt det måtte være i Thailand. Alt på Engelsk eller Thai. Ønskes kontrakter oversatt fra Norsk, Engelsk eller Thai så besørges også dette og registreres som rett kopi. Kontakt oss for priser og informasjon.

NOTARIES PUBLICUS GODKJENNINGER.

Vi besørger alle typer godkjenninger og også Notaries Publicus godkjenninger. Ta kontakt for pristilbud.

GODKJENNING AV OVERSETTELSER OG VERIFISERING.

Trenger du godkjente oversettelser av Ministry of Foreign Affairs, eller kun rett kopi stempel fra godkjent advokat eller annet? Vi kan besørge alle typer godkjenninger. Ta kontakt for tilbud.

INVESTERINGS RÅDGIVNING.

Har du planer om å investere i Thailand? Vi kan rådgi deg med tanke på alle typer investeringer, samt etterforske alle typer investeringer ved å sjekke businesplaner, om investerings tilbudet er legalt og finne ut hvilken sikkerhet dette gir. Vi har lang erfaring når det gjelder alle typer investeringer i Thailand. Ta kontakt for mer info og priser på konsultasjon.

REGNSKAPSFØRING OG ÅRSREGNSKAP (EKSTERN TJENESTE).

Eier du et Thailandsk selskap? Ønsker du hjelp og råd til å finne en etterrettlig regnskapsfører til å ta vare på årsregnskapene? Vi kan hjelpe deg med å finne den rette da det er mange som hverken er godkjente eller etterrettelige. Ta kontakt for info.

FAMILIERETT:

REGISTRERING AV SKILSMISSER OG BARNEFORDELING SAKER.

SKal du skilles fra din Thailandske kone? Uansett om dere er i Norge, eller i Thailand så bør skilsmissen også registreres i Thailand. Det er en stor jobb å få dette til, og i mange saker så ønsker ikke den fraskilte parten å møte opp for å skrive under. Da må dette via rettssystemet for å bli lovlig registrert. Men uansett om alle parter er enige, og alt er gjort opp internt så bør det være en advokat til stede for å overvære at alt blir gjort på rett måte. Dette blir ellers som regel en tung og vanskelig prosess. Vår advokat kan hjelpe deg med alt du trenger i en sak der skilsmisse er involvert. Alt fra deling av innbo, deling av økonomi, barnerett og andre medfølgende problemer løses profesjonelt hos oss.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

SÆREIE.

Når man skal gifte seg i Thailand, så er det utrolig viktig å sikre seg mot en eventuell skilsmisse. Mer viktig her enn i mange andre land, der rettssystemet her favoriserer den lokale parten om ikke alt er 100% sikret på forhånd. Vi kan hjelpe dere med enkle særeie kontrakter som sikrer dine verdier i Thailand. Ta kontakt så får dere pris og veiledning.

RETTIGHETER SOM INNGIFTET I THAILAND.

Hvilke rettigheter har du som inngiftet i Thailand? Har man rett til lengre visum perioder? Har man rettigheter til eiendom og annet? Kan man som inngift få andre rettigheter i Thailand? Dette er noen av spørsmålene man stiller seg når man er gift med Thai, men andre ting kan også være hvordan motparten søker visum til Norge som gift med Norsk. Alt dette kan vi hjelpe dere med, og svare dere på. Ta kontakt for konsultasjon eller informasjon om hvordan man går frem. Vi hjelper dere hele veien!

RÅDGIVNING.

Vi bistår med ALL rådgivning om hva det måtte være innenfor Thailandsk rett og også om du har andre ting du lurer på i Thailand. Ikke la deg lure av sosiale medier og hva folk skriver der, for svarene man får der har stort sett sjelden med virkeligheten å gjøre. Vi hjelper dere med alt dere måtte lure på, og vi stiller opp når som helst i våre åpningstider. Ta kontakt med oss, så får du enten svar direkte, eller pris på tjenester som kan leveres tilpasset ditt behov. Du vil se at våre priser er lavere enn mange av våre konkurrenters!

EIENDOM:

KJØP AV EIENDOM ELLER BOLIG.

Har du planer om å kjøpe eiendom eller bolig i Thailand? Vi er også utbyggere, og kan rådføre deg i jungelen med lover og regler vedrørende eiendom i Thailand. I tillegg er vår advokat ekspert på eiendoms lovgivning og kan lose dere igjennom kontrakter og avtaler som ofte kan være vanskelige å forstå. Vi sørger for at ditt kjøp blir trygt og rettslig gjennomført slik at du ikke hverken blir lurt, eller vil få problemer med eierskap eller skattemessig i etterkant. Det er utrolig mange fallgruver man kan gå i når man skal inn i eiendomsmarkedet, og vi vet den rette veien å gå.

For de som ønsker å investere, så kan vi også bistå med å sjekke ut investeringsplaner, sørge for at investeringen har størst mulig sikkerhet og at profitt er reell. Vi har lang erfaring med all slags investering, og spesielt den som følger boligmarkedet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!

«LEASING AV LAND.» ER LÅST LEASING AV LAND.

Det er mulig å kjøpe eiendom på en leasing kontrakt av tomt og landområder i Thailand. Men reglene er mange, og ofte vanskelige å forstå. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg enten med å sette opp kontrakter, eller sjekke om dine eksisterende kontrakter er rettslig korrekte.

BEFARINGER OG GODKJENNING.

Skal du kjøpe deg bolig, så bør du få en takst som forteller om ditt kjøp er prismessig gunstig. Vi kan hjelpe deg med befaring for å sjekke både selskapet som bygger ut, og også selve boligens verdi når du skal kjøpe. Både om dette gjelder brukt bolig, eller ny. Det lønner seg ta den lille ekstra kostnaden med å sjekke dette da det kan være store penger å spare, samt at det kan spare deg for direkte å bli lurt til et kjøp som ikke er egnet. Ta kontakt med oss for avtale.

LEIE.

Skal du leie deg bolig i Thailand på langtidsleie? Da er det mange standardkonrakter som kan brukes, men sørg for å bruk en kontrakt som er gyldig. Det finnes skrekk-eksempler på de som har inngått en leie avtale og mistet både depositum og hus med innventar om man ikke har rett kontrakt. Vi kan hjelpe deg med både prisvurdering på boligen du ønsker å leie, slik at denne ikke er for høy, vi kan sjekke kontrakten for deg, slik at denne er rettslig gyldig ved en tvist mellom partene og vi kan sørge for at depositum blir sikret ved en leieavtale slik at man får dette tilbake etter endt leieforhold.

For de som ønsker å leie ut sin bolig, så kan vi bistå med prisvurdering og også utarbeide ordentlige leiekontrakter som kan brukes.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

RÅDGIVNING.

De aller fleste som skal kjøpe eller leie bolig, bør får eksterne råd for sitt kjøp eller leie. Vi kan bistå med rådgivning for de som ønsker å forhøre seg før et kjøp. Og prisene for rådgivning er utrolig lave hos oss. I noen tilfeller så er råd så klart også gratis.

Ta kontakt med oss, og send inn ditt spørsmål, så hjelper vi deg.

RETTSTJENESTER:

TVISTESAKER AV ALLE SLAG.

Ved tvister mellom parter, så lønner det seg i mange tilfeller med rådgivning og en upartisk tredjepart som kan hjelpe til for å unngå at sakene havner i retten. Vi kan bistå med dette, men hvis saken ikke får et forlik mellom partene, så vil man måtte møtes i en rettssak og da kan vi også være behjelpelig med å føre saken mot parten man har en uoverensstemmelse med. Vi fører alle saker fra kriminalsaker til mindre forseelser, økonomiske uoverensstemmelser og lignende. Har du en tviste sak gående, så ta kontakt for råd hos oss!

BISTAND I RETTSSAKER INKLUDERT NORSK TOLK.

Må du møte i retten? Vi kan bistå med både advokat i alle typer saker og også Norsktalende tolk om du trenger dette. Har du advokat fra før, så kan vi også kun tolke i din rettssak. Begge deler gjelder både om du blir stevnet eller om det er du som stevner en motpart. Vi bistår i alle de fleste saker i Thailands rett. Kontakt oss for tilbud!

UTFØRE ANMELDELSER OG SAKSØKE MOTPART.

Skal du anmelde et forhold til politiet, så lønner det seg å ha med en advokat. Anmeldelser til politi må det lages politirapporter på, og det er vanskelig å forklare til politi de rette bevis i sakene når man ikke snakker Thai direkte med politiet. Vi råder deg til å ha med en advokat både når det lages politirapport og anmeldelser.

Hvis man ønsker å saksøke en motpart, så kan vi bistå i alle typer saker, og vi kan råd-gi deg angående fremgangsmåter. Ta kontakt med oss for tilbud!

RÅDGIVNING OM DINE RETTIGHETER I THAILAND.

Hvilke rettigheter har du i Thailand? Har du blitt truet, eller har en tvistesak gående mellom parter, så kan vi råd-gi deg om dine rettigheter og muligheter. Vi kan ta saken videre for deg om du ønsker det, eller du kan rett og slett kun søke råd. Vi praktiserer taushetsplikt over for alle våre kunder. Ta kontakt i dag!

STRAFFESAKER.

Vi tar på oss advokathjelp i alle straffesaker i Thailand. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

VOLD OG ÆREKRENKELSER.

Vår advokat er spesialisert på Thailandsk rett for Sosialt Internett og “Computer Crime Act” som det heter her. Det er en del som bruker sosiale medier som sted for mobbing og for å skape negativitet rundt de som driver Thailandske selskaper.

Ønsker du råd og hjelp, vennligst ta kontakt med oss, da dette er en alvorlig forseelse som det slås hardt ned på i det Thailandske rettsystemet.

Er du utsatt for vold, eller kjenner noen som er utsatt og trenger hjelp? Vi kan hjelpe i alle voldssaker og har et nært samarbeid med lokalt politi i Pattaya området. Vi kan så klart også hjelpe om dette har skjedd utenfor dette området.

PRIVAT ETTERFORSKNING (EKSTERN TJENESTE).

Ønsker du privat etterforskning av noe slag, eller ønsker å enten finne en person, eller finne ut diverse ting om en motpart, så kan vi bistå. Men dette er en ekstern tjeneste som ikke utføres av oss selv i selskapet. Vi har derimot samarbeidspartnere som har spesialisert seg på dette, og kan derfor hjelpe i alle slik saker uten at det koster deg noe ekstra.

Ta kontakt, og vi vil hjelpe deg!

RETTSTJENESTER:

HJELP TIL FØRERKORT OG PAPIRER SOM TRENGS.

Vi kan hjelpe alle som ønsker å få et Thailandsk førerkort. Vi hjelper med papirer som trengs, og også bistår direkte på førerkort kontoret der alt foregår på Thai. Vi har faste priser ut i fra antall førerkort, om du har på både bil og MC fra før, hva du trenger og om du skal ta hele førerprøven her i Thailand. Ta kontakt for priser!

HJELP VEDRØRENDE KJØP OG REGISTRERING AV KJØRETØY.

Pass på når du skal kjøpe kjøretøy i Thailand. Her er det lett å bli lurt, og det er ingen som hjelper til med å få penger tilbake eller heve et kjøp om ikke salgskontrakten er gyldig. Vi kan bistå deg for en rimelig penge i saken, og hjelper deg med kjøpet slik at du har den angrefristen man trenger og sørge for at kontrakten er gyldig.

ULYKKER.

Har du eller noen du kjenner vært utsatt for en ulykke? Har der problem med sykehus, forsikringsselskap eller andre ting i forbindelse med ulykken, eller er det en uenighet om betaling? Ta kontakt med oss, og vi kan hjelpe dere med alt dere måtte trenge i slike saker.